torek, 28. julij 2015

Oblekica za prvi rojstni dan

V nedeljo smo se iz Prekmurja odpeljali v Male dole in se zabavali na prvi rojstnodnevni zabavi naše male nečakinje. Ustvarjanja zanjo je bilo tokrat kar nekaj. Naj pa v tej objavi pokažem voščilnico oblekico, ki jo je zanjo naročila njena zlata babi.
Šablono oblekice, ki sem jo dobila na Pinterestu, sem "oblekla" v Mavelu.com dizajnerske papirje (Komplet papirjev BoBunny - Baby Bump, Komplet papirjev - fantovski Solstice, Komplet papirjev - živahen Shimelle), dodala bleščice, ki mi jih je Marina iz Mavelu prijazno poslala že večkrat v naročenem paketu, rožice so od Darilnice Klavdije, roza čipko sem nabavila v Mullerju, 1 je izrezana s pomočjo Tininih nožkov, valoviti krogci so od Rayherja in pentljica od Ustvarjalnega dotika.
 
 
 
 
 
Ker se #139 izziv CRAFT-alnice glasi BLEŠČEČE, jo lepim v njihovo galerijo, prav tako voščilnico dodajam v Mavelu.com rojstnodnevno galerijo ter v mesečno galerijo Najlepšega para.

Naj pa na hitro pokažem še posebna vabila, s katerimi nas je nečakinja povabila na rojstnodnevno zabavo.
 
 


4 komentarji:

  1. Kako si bila pridna in tako spretno si kombinirala barvne papirčke! Oblekica je krasna, sovice pa tako prijazne in ljubke! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Iii, kok je luštna in prav punčkasto barvita.
    Hvala, da si se nam pridružila in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita vabila v obliki sovice si naredila ... zelooo všečno!
    Tudi oblekico si lepo oblikovala in okrasila :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Takšnemu vabilu se pa res ni mogoče upreti! Krasne sovice! Tudi princeskina oblekica je ravno prava za takšno priložnost: vesela razigrana in malce bleščeča!

    OdgovoriIzbriši