petek, 12. junij 2015

Zahvala ob koncu šolskega leta

Ob koncu šolskega leta se premlevajo misli, ideje, različna mnenja o tem, kaj podariti vzgojitelju/ici oziroma učitelju/učiteljici za zahvalo. Ob tem se je potrebno zavedati, da tudi učitelji, vzgojitelji ne marajo najbolj vseh teh daril - od masažnih bonov, zlatih zapestnic, zlatih ur, verižic, prstanov, darilnih bonov ipd., več jim pomenijo prijazne in tople besede staršev, ki menijo, da dobro skrbijo za njihove otroke, da so se z njihovo pomočjo nekaj naučili in se med seboj vsi dobro razumejo.
 
 
 Naša skupina najmlajših v vrtcu se je zato odločila za skromno, unikatno darilce, ki so ga v večini ustvarili naši sončki. Vzgojiteljici sta bili vidno presrečni in hvaležni za rožice, ki ne bodo nikoli ovenele ter za šalčke, iz katerih bosta vsako jutro popili kavico ter skupaj z otroki imeli ta pravo zabavo in srečo!
 
 
 
 
Dobila pa sem še naročilo škatlice za Milka čokolado, ki jo je naročnica podarila v zahvalo ob koncu šolskega leta, saj je njej in sinu veliko pomagala in so se super razumeli. Tudi ona se je odločila za skromno pozornost, s katero verjamem, je osrečila tudi učiteljico.
 
 
 
In ker sem obe zahvali naredila s šablono Mini embalaža od Najlepšega para, škatlico za čokolado dajem v galerijo meseca junija

9 komentarjev:

  1. Super darilo z domiselnimi šalčkami in zelo lepa dekoracija za čokolatine.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse več berem o teh "problemih" povezanih z darili za učitelje. Verjamem, da so veliko bolj veseli majnših pozornosti, narejenih po možnosti s pomočjo otrok samih, kot pa ne vem kakšnih bonov in nakita. Vi ste tole krasno opravili in tudi škatlica za čokolado je lušna.

    OdgovoriIzbriši
  3. Če imam prave informacije, je celo prepovedano dajati darila oz. jih ne smejo učitelji vzeti...če so preveč draga npr. zlatnina,...Meni osebno so taka, ki so narejena doma ob prisotnosti otrok ali še celo njihovo delo...pozornost in ne darilo, ki bi ga moral biti vesel vsak. Lepo si se potrudila in to je res spomin, ki ostane. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako krasna pozornost s šalčkami in izdelki otrok! Čokoladica je tudi tako lepo zapakirana, kar privabi nasmeh na obraz. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. darilca so res unikatna in simpatična, mnogo bolj kot ostala omenjena - se čisto strinjam glede povedanega.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vsem za prijazne komentarje! Vazica z rožicami prijetno krasi njihovo igralnico, šalčke pa so nepogrešljiva "zadevica" vsako njuno jutro. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Taka darila, narejena iz srca in s pomočjo malih prstkov, so zagotovo najlepše darilo, ki ga učitelj lahk prejme. Sploh pa ker ste dodali osebno noto in je še koristno po vrhu vsega, je pa za čisto 10-ko :).

    OdgovoriIzbriši