petek, 3. april 2015

Voščilnica knjiga za rojstni dan in diplomo

"There are
some people
in life that
make you
laugh a little louder,
smile a little bigger
and live just
a little bit better"

Za izdelati sem dobila posebno voščilnico, ki bo nekoga vedno spominjala na njenih 25 let in diplomo. Ker sem imela precej proste roke in ker je punca, ki praznuje, nekoliko rockerske/odštekane narave, sem se hitro odločila, da bo to voščilnica knjiga - že dolgo sem razmišljala, da bi naredila tudi jaz eno tako in evo ... sedaj je prava priložnost. Zmenili smo se za barve - roza, zemeljska, rdeča, katerim sem dodala še kanček modre in rumene.
  Najprej sem si pripravila osnovo iz bež kartona, osenčila robove z Distress ink blazinico (Vintage photo), nato iz roza papirja z belimi črtami iz seta Lost&found izrezala okvirčke in jih zalepila na platnice knjige. Na pobarvan (s pomočjo barvnih blazinic) papir sem natisnila še verz, ki sem ga skupaj z rožico zalepila v notranjost voščilnice. Pripravila sem tagec z napisom "Vse najboljše za tvojih 25 in čestitke ob diplomi", žepek za tagec, ki sem ga okrasila še s srčkom in krogcem ... Sprednjo stran sem okrasila z različnimi scrapbook papirčki, pripravila belo-modro rožico, na katero sem "prišila" gumbek za srečo, dodala izrezka "2" in "5" ter nad 5 dodala še kapico, ki sem jo sama izrezala. Dodala še napis "Congrats" in pripravila čipkasto vrvico s kombinacijo rdeče, s katero se voščilnica lahko zaveže.
 

Ker sem na voščilnici dodala tudi rožice, voščilnico prijavljam na izziv:
- izziv ROŽE v okviru Pomlad ustvarjena za ustvarjanje

Voščilnico pa prijavljam še na izziv Najlepšega para, Galerija meseca aprila 

3 komentarji:

  1. Te škatlice je res vredno preizkusit naredit, saj so vedno nekaj posebnega. In ti si ji dodala en čisto svoj stil. Lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovit stil si ubrala...zagotovo je prinesla veliko veselja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimiv stil si ubrala, tako darilce je vedno popolna zmaga :)

    OdgovoriIzbriši