sreda, 4. maj 2016

Šopek čokoladnih vrtnic za 30

Kar ne morem verjeti, da že dva mesca nisem objavila nič novega na blogu ... ampak zame/za nas se začenja neko novo življenje in sem ob službenih obveznostih povsem zasedena, da bi se zvečer utrujena še vsedla za računalnik in kaj zapisala :/ nekako z ustvarjanjem lahko še nadaljujem, čeprav priznam, da ne več v tolikšni meri kot prej. Namreč, odprla se mi je še ena nova pot v medijih in mi le to vzame kar precej časa ... začelo pa se je tudi pomladno, sončkasto vreme, čeprav te dni se tega res ne vidi, in smo z družinico večino časa zunaj, na igralih, v peskovniku s kanglico in lopatko v roki ... pa še na morje smo vmes skočili :)

Bom pa pokazala šopek 30-ih čokoladnih vrtnic, ki sem ga pred časom podarila ljubi prijateljici ob rojstnem dnevu skupaj z ovojnico, v kateri smo ji prijatelji podarili darilni bon za razvajanje v dvoje.


Glede na to, da sem tak šopek ustvarjala prvič, izbrala sem ga, ker prijateljica obožuje čokolado, sem se v začetku bala, kako bo vse skupaj izgledalo in koliko časa mi bo vzelo. Je pa, priznam, šlo hitreje, kot sem mislila.
In naše presenečenje je U S P E L O!




... in še majhna, a tako prisrčna in polna ljubezni skrivnost, zaradi katere se nam življenje spreminja ...

Mimogrede ena in edina božična želja od našega 2 in pol letnega prvorojenca je bila, da bi dobil babo - tako, ki se joka in smeje, je skos govoril. V tistem času sva mu z očijem lahko odgovorila le, da bomo poskusili naročiti, ampak, da to ne gre tako hitro, da bi jo Božiček kar nastavil pod jelko ... pa je bil, medtem ko se nama še niti približno ni sanjalo, da se nekaj že dogaja, ravno on tisti prvi, ki je očitno čutil, da v maminem trebuščku nekaj raste. Midva sva za to izvedela šele dva meseca pozneje :) ko smo počasi že "pozabili" na božično željo in upali, da se nam bo uresničila prihodnje leto.
 
O Nosečkinem dnevniku, ki je obvezna oprema vsake mamice, bom več zapisala v prihodnjih dneh. Danes pa le slikica, kako lepo nama je bilo na morju <3

... srečke nosečke oziroma tiste, ki si to želite postati, hitro *klik*klik na Ninin čudovit blog, kjer lahko Nosečkin dnevnik v treh barvah naročite tudi zase!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
In ker že dolgo nisem nič objavila, bom sedaj to ovojnico skupaj s šopkom pokalaza tudi v galeriji Najlepšega para.

9 komentarjev:

  1. Ooo, kakšna ljubka skrivnost. Božiček je pa bil res hiter z darilom in vaš prvorojenec bo imel tako zaželeno babiko :) Vse dobro v teh mesecih.
    Darilo pa je domiselno in voščilnica je lepo narejena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Ja, naš ta mali je konec novembra začel z željami za Božička, tak da je le ta moral pohiteti in nas bo presenetil veliko pred decembrom ;)

      Izbriši
    2. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
  2. Ooo, čestitke ob trebuščku! Sicer pa zelo lepa voščilnica in darilce!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, čestitke ob veseli novici! In pohvale za čudovito ovojnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam.
    Ovojnica in sladki šopek sta čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši