ponedeljek, 15. februar 2016

Naša Valentinova nedelja

L J U B E Z E N
... ko za svojega otroka prehlajen skočiš iz postelje in se vsi trije odpravite ven. Pa čeprav dežuje Otrok, ki ga od malih nog učimo, da se lahko tudi v slabšem vremenu imamo zunaj super, namreč naravnost obožuje čofotanje po lužah in dežne kapljice na rokicah. Ko se po najbolj luštnem sprehodu vrnemo domov premočeni, se hitro preoblečemo in se segrejemo pod toplo odejo s skodelico toplega kakava v roki, si privoščimo še koščke sadje, pogledamo risanko potem pa hitimo navijat za naše smučarske skakalce ...
To je bila naša Valentinova nedelja.
 
 
Hvaležni smo, da je bila deževna ... mislim, da si Luka lepše nedelje ne bi želel v tem trenutku ... saj ne, da ne bi maral sončka, žalosten je, če ga zjutraj ni. Potem ga hitro slišiš: "Mami, kje je sonček? Skril se je" in prav čutiš njegovo žalost v glasu ... a, vendar, čofotanje po lužah in to brez dežnika pa v lepem sončnem vremenu le ni možno :)
 
 
 
Za moja dva sončka sem letos z majhno pozornostjo zadela v polno - zobne krtačke, ki jih nameravam kupiti že dolgo, so končno prišle na vrsto in oba s fantom sva res navdušena nad njimi. Luka pa se je najbolj razveselil kinder jajčke, brez katere ne moremo zapustiti nobene trgovine in sploh, ko se je v njej tokrat skrival motorček - to pa je bila tista pika na i. Sladke srčkaste lizike pa sva s tamalim polizala med skoki - sploh ni čudno, da smo spet zmagali :) In potem še Luka vesel in srečen, kot da bi se res zavedal tega fantastičnega trenutka: "Bravo, Peter Prevc!" in na hitro demonstrira, kako je skočil, zvečer pa babici ne pozabi omenit, da je padel, je pa PRVI! :)
 
 

1 komentar:

  1. Krasen dan ste si naredili. Vse te majhne pozornosti so veliko vredne, ker so narejene z veliko ljubezni.
    Čofotanje po lužah pa je itak zakon za otroke.

    OdgovoriIzbriši