torek, 8. december 2015

CHRISTMAS decor

December je čudovit mesec tudi za unikatne diy dekoracije, ki naš dom naredijo še bolj topel, vesel in prazničen.
 
Ko sem na eni izmed ustvarjalnih Facebook strani zasledila snežaka, s katerim lahko odštevaš dneve do Božiča, sem to nadvse fino idejo morala nujno vnesti tudi v naš dom. Spomnila sem se, da smo kot otroci snežaku naredili očesa z gumbki (včasih tudi s kamenčki), za usta pa smo uporabili delček premoga ali majhne kamenčke in jih tako postavili v vrsto.
 
   
Z malim zdaj vsak dan vrtiva kazalec naprej in že nestrpno pričakujeva Božička. A, kaj Božička, še prej mu morava napisati pismo ... K D A J ? ...
 
Za ta namen sem mu pripravila adventni koledarček, v sobi zalepljen v obliki smrekice, ki vsak dan skriva nekaj posebnega ... večino ideje, zamisli, kako kvalitetno preživimo skupni čas, vmes pa se najde še kakšen bonbonček, čokoladica ... in jaaa, komaj čakam, tudi
P O P C O R N   P A R T Y  bomo imeli!
 

Še eno dekoracijo bom na hitro pokazala ... idejo sem odkrila na Pinterestu in tudi sama čisto enostavno postavila dve smrečici, da severni medved ni tako sam.


Ker pa Vladka in Tina želita tokrat videti zimsko-praznični aranžma, svojo letošnjo diy zimsko dekoracijo prijavljam na njun izziv Ko me inspirira #43: Zimsko-praznični aranžma.

8 komentarjev:

  1. Jasmina, to pa je ena lepa dekoracija
    od snežačka do smrečic
    lepe praznične dni :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako zelo lepo in kreativno. Odlično si se izkazala z vsemi temi izdelki in dekoracija je popolna. Hvala, da si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi oziroma vama, da smo se tudi tokrat ujeli z izzivom ;) Čudovit december! LP

      Izbriši
  3. Lepo in domače je pri vas. Dekoracija deluje toplo in verjamem, da povezuje vse člane. Lepo si pripravila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priznam, lepo je. Sicer pa D E C E M B E R je lep, če imamo mir, toplino in družino ;) hvala. lp, J.

      Izbriši
  4. Jasmina, kakšna paša za oči je tvoja današnja objava! Tako zelo lepo si vse naredila...od ene do druge ideje sem bolj odpirala usta. Hvala, ker si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, hvala tebi za prijazne besede! ;) Čudovit, kreativen december. LP, j.

      Izbriši