torek, 10. marec 2015

Tudi moški si zaslužijo SVOJ dan!

"Moški so moški. Če to ne bi bili, bi bili ženske. Večina moških želi piti pivo, gledati športne tekme in strmeti v lepa dekleta. Navsezadnje so ta dejanja zapisana v njihovem genskem zapisu, če lahko verjamemo 'znanstvenikom moškega spola'. Če bi to zanikali, bi zanikali njihovo naravo." piše Moškisvet.com, jaz pa vem, da imajo radi tudi majhna presenečenja in pozornosti ter da se me - punce - spomnimo nanje tudi na NJIHOV dan! ;) 

Tako vam bom še pred velikonočnimi škatlicami pokazala še, s čim se bom danes zahvalila svojima najdražjima fantoma, da me prenašata, mi pomagata, me imata rada ter predvsem, da mi 100 % stojita ob strani - s tako pravo elegantno škatlico z mislijo štampiljke Mavelu.com. Vsakemu prilagam še čokoladico. To je majhna pozornost od mene za njiju, vendar sem se le spomnila in ju bom presenetila! 

Velikost in oblika, sploh pa motiv s kravato, je primeren tudi ob rojstnodnevnih voščilih in pa ob drugih priložnostih, mogoče kar tako - ko se spomnimo nanje in jih želimo presenetiti.

Se mi zdi, da mi je za prvič kar uspelo (naj povem, da imam v eni uri že 4 naročila, česar sem zelo vesela). Kaj praviš?

Ustvarjalen pozdravček vsem ... jaz skočim še naprej med papirčke, škatlice, kravate in pohitim naredit naročene.  

Moško škatlico prijavljam na izzive:
- Favourite Anything but a Card (I love to thank you to my boys :*)
- "Birthday Challenge"

1 komentar: