torek, 16. februar 2016

Srčkaste lizike

Februar je en čudovit mesec ljubezni. V več pogledih. Zame kot prvo je to mesec, ko praznujemo moje rojstvo, moje življenje, ki poskuša biti predvsem nasmejano, pozitivno, obdano s prijetnimi ljudmi, pa včasih prepleteno z nekoliko slabšimi dnevi, žalostnimi trenutki, ne bi rekla ravno (pre)tragičnimi ... ampak, to je ŽIVLJENJE. Ne more biti le pozitivno, vedno nasmejano - saj tudi čudovite mavrice ni brez oblačkov in dežja :)
 
V tem mescu, ko praznujemo sv. Valentina, sem pred tremi leti točno na ta dan, ugotovila oziroma potrdila že sumljeno - nosečnost ter s tem še bolj potrdila smisel življenja.
 
 
Nenazadnje pa v začetku meseca praznujemo slovenski kulturni praznik, na obletnico smrti največjega slovenskega pesnika dr. Franceta Prešerna, ki se je tako zavzeto in strastno boril za razvoj in razcvet slovenskega jezika - kot jezikoslovka in lektorica tudi sama praznujem ta dan.
 
Danes pa me je najbolj presenetil moj največji sonček - že zgodaj zjutraj mi je prinesel prav posebno, unikatno presenečenje, ker prav dobro ve, da imam ta teden rojstni dan in da slučajno ne bo zamudil in sploh, da ga kdo ne prehiti. Prišel je do mene z nasmehom in besedami: "Mami, pihaj. To je svečka zate za rojstni dan. In še slamica, da boš lažje pila." <3 <3 ... moram še kaj, razen fotografije, da si boste lažje predstavljali, dodati!? Mislim, da ne ...
 

Zdaj pa pokažem še škatlice oziroma ovojnice za Valentinove lizike - namesto voščilnic sem izbrala raje skromno darilce, ki so ga prejele meni ljube osebe in pa tisti, ki v teh mesecih najbolj občudujejo in sprejemajo moje delo, mojo ustvarjalnost.



Škatlice, čeprav niso voščilnice, prijavljam na tokratni #153 izziv CRAFT-alnice: VALENTINOVO. Pa na Crafter's Cafe Challenge #143 Love is in the Air. Pokažem jih tudi v Galeriji meseca Februarja Najlepšega para. 

*********************************
 
Letos se ljubeč, pozitiven februar nadaljuje, priznam ... nekaj slabih, žalostnih trenutkov se zdaj popravlja, obnavlja ... SREČNA SEM. BODITE ŠE VI!

8 komentarjev:

  1. Jap, le kdo jih ne bi imel rad te naše sončke. Lepo te je presenetil. Lizike pa...juhuhu, dala si mi idejo za moje vnukinje. Krasne so. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoj sonček je pravi sonček in ni čudno, da je bil prvi, ki ti je čestital.
    Lizike, zapakirane v srčke, so lepe in dobra ideja za majhne pozornosti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa novica, čestitke :-))
    Krasno si zapakirala lizike, prav lepo izgledajo.
    Je pa res, da tokrat želimo v Craftalnici samo voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo te je presenetil... krasno si ustvarjala, res posrečeno. Hvala, ker deliš z nami v Craftalnici, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. What a cute project. Thanks for sharing with us at The Crafter's Cafe and we hope to see you again soon. Hugs, Gale DT

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite škatlice za lizike si naredila, fajn ideja za sladka darilca.
    Škoda, da ni voščilnica, a vseno hvala, da si nam jih pokazala v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna ideja za preprosto darilo. Lepo si jih zapakirala.
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši