četrtek, 4. februar 2016

Explosion box - maturantski ples

Ojeeeej ... prva letošnja objava :O :O res me minute, ure dneva prehitevajo, kaj ure ... tedni, zdaj že meseci :) sem pa v tem času, ko se nisem javila na blogu, kar se da pridno ustvarjala - vsaj, kolikor mi je čas ob lektoriranju in novinarstvu dopuščal. Tako je pred kratkim nastala moja druga "Explosion box" škatlica, in sicer za posebno priložnost - maturantski ples!
 
 
Izdelala sem jo po naročilu, tako, da se je ujemala s čudovito unikatno obleko vijola barve z dodatki roza, svetlo modre in zlate. Taka je torej tudi škatlica - prevladuje vijola, dodana ji je roza, nekaj modre in zlate, osnova je svetla, ker si je tako zaželela naročnica.
 

 
Na pokrovček škatlice sem dodala nekaj rožic, zlate metuljčke (Tinina šablona) kot simbol mladosti, svobode ter pentljico. V notranjosti sem na krogce odtisnila nekaj napisov, ki so se super ujemali s priložnostjo (pa še naročnici so bili nadvse všeč), washi tape pa spet rožice in metuljčke. Škatlici sem na koncu zvezala še vijola vrvico s tagcem "Ti si naš sonček".
 




 
PS: Dekleta Najlepšega para ne mi zamerit - v Galeriji meseca februarja pokažem fotografije zeloo slabe kvalitete, ker se je vmes zgodila še nesreča - na mojem telefončku se je "čudežno" :) zlomil ekran ... vemo kakšen super nadomestni telefon ponavadi dobimo :) ... za mega velik fotoaparat pa ni bilo časa, ker je bila sila z oddajo škatlice.
 
Kmalu se javim s še nekaj rojstnodnevnimi voščilnicami.
 
Bodite mladostni
rada vas imam, memica

5 komentarjev:

  1. O, krasno darilce ob maturantskem plesu je nastalo! Sem prepričana, da je bilo maturantki všeč :)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimiva in barvno pestra. Živahna, kot se spodobi za mladostnico. Zelo lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo je lepa...izbrala si ravno prave barve in okraske za priložnost in si kar predstavljam navdušenje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je lepa in tako mladostna s temi razigranimi barvami!

    OdgovoriIzbriši