ponedeljek, 18. maj 2015

Unikatno ozadje za veselih 60

Je že dolgo časa minilo od moje zadnje objave - otrok, super, sončno vreme, kar nekaj naročil v zadnjem času in pa tudi lektoriranje (nenazadnje je spet nekako čas diplomiranj), s katerim se poleg novinarstva še ukvarjam v svojem majhnem podjetju, botrujejo k temu, da se tako dolgo nisem javila. Zamudila tudi nekaj izzivov, zato pa jih nekaj še vseeno lovim.

V nedeljo smo praznovali 60. obletnico naše super prijateljice, tete, mame, babice in se odločili, da ji jaz pripravim voščilnico, tako "simpl", a vseeno posebno, kot je ona! Ker pri Ustvarjalnem dotiku trenutno poteka izziv Unikatno ozadje in ker sem ustvarjala tudi z njihovimi super pripomočki, sem se tega izziva in pa izdelave unikatnega ozadja tudi brez oklevanja lotila.

 
 Naj na le zapišem še pripomočke Ustvarjalnega dotika: til vijolične barve, scrapbook papir in pa vsako voščilnico oz. izdelek zaključim s štampiljko "Ročno delo".

Se mi zdi, da mi je unikatno ozadje prav uspelo - tudi slavljenka je bila navdušena nad njim. Kaj pa ti meniš?

 

6 komentarjev:

  1. I ja mislim da ti je uspjelo. Vrlo lijepo,
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito ozadje si naredila, res ima svoj karatkter, kot slavljenka verjetno. :) Metulji lepo dopolnijo vse skupaj in ji dodajo lahkotnost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ti je uspelo ozadje in celotna čestitka je krasna! Lepo, da si se spomnila in okrasila tudi ovojnico :) Hvala za sodelovanje na našem izzivu, pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastično je izpadlo tole ozadje in potem celota. Fantastično si se lotila izziva unikatno ozadje in ga tudi z odliko naredila :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Unikatna voščilnica, nekaj posebnega. Prav tako, lepo okrašena kuverta.

    OdgovoriIzbriši